Sammenlagtseier i Norgescupen og en solid 4 plass i Røldal Freeride Challenge som beste nordmann!

Vi gratulerer Simon Johan Rød med solide resultater første sesong som senior!

Simon avsluttet forrige sesong som Junior Norgesmester og følger opp første sesong som senior med å vinne hele sulamitten!

Simon har hatt en helt utrolig utvikling og det er bare å bøye seg i hatten!

Han smeller også til med å bli kåret som «rookie of the year»

#teamiterreng er kanskje lite, men begynner å slå hardt fra seg, vi gleder oss så sykt mye til å følge med i fortsettelsen Simon!

13029467_498327733711597_3928011555670612709_oAll photos by Andreas Kalvig Anderson (Stavanger Foto)

Litt fra en superstoka Simon Johan;

«Det ble snakket om tidenes nivå i tredjerenna under kvalifiseringen, det var rett og slett et helt drøyt nivå! Linjen min begynte med et teknisk parti øverst, så inn i hovedrennen med et dropp, etterfulgt av to dropp før jeg kom i mål. Landet alt og følte jeg kjørte opp mot det råeste jeg har kjørt i en konkurranse før.

På kvelden fikk vi resultatene og jeg fikk vite at jeg kom med i finalen, 81 poeng og en 11. Plass. Da hadde jeg nådd mitt mål og vunnet. Heit sykt drøyt.

Finalefacen blei førsterenna, og den har jeg kjørt noen ganger før, blant annet i Jr. NM i fjor. Jeg at den er krevende å kjøre, spesielt på det føret vi hadde da vi gikk opp renna, som var veldig hardt og varierende. Jeg hadde ingen mål annet enn å komme ned safe, så jeg valgte linjen jeg vant Jr. NM med i fjor, pluss et ekstra dropp på toppen og mer fart. Den visste jeg at gikk å kjøre uansett hvilket føret som var på vei ned, og følte meg trygg på at den ville gå. Føret var jo mye bedre enn først antatt, og jeg tenkte at jeg måtte bare gønne på når jeg først var kommet til finalen!

Det gikk over all forventning, og jeg endte på en 4 plass og beste nordmann. Var faktisk bare 0,6 poeng brak 3. Plassen. Det resulterte også i at jeg vant Norgescupen sammenlagt og som ikke det var nok, vant jeg prisen Rookie of the year! Heit sykt drøyt fett! Har enda ikke gått opp for meg at dette har skjedd, jeg er så superstoka!»

#teamiterreng

All photos by Andreas Kalvig Anderson (Stavanger Foto)