Enklere å velge feller fra G3

Nye G3 feller

Den nye felleseriene ALPINIST+ til G3 har perfekt balanse mellom grep og glid til alle typer snøforhold og bruksområder. Bedre impregnering og oppgradert lim sørger for at du kan gå flere runder og enda lengre, uten å måtte bekymre deg for at fellene skaper trøbbel.

Felleguide

Fordi snøforhold, temperatur og terreng er ulikt fra sted til sted og hvilke egenskaper du søker fra en felle er forskjellig fra person til person, har G3 utviklet 5 ulike felletyper. Navnet på fellen forteller deg hvilke hovedegenskap duken har, her forklarer vi nærmere hva og hvem fellen egner seg for.

Ikke kast bort energi

Feller som dekker hele basen på ski er overkill. Det meste av grepet i fellen kommer fra noen få dusin centimeter under bindingene, mens felle-duk på tuppene skaper unødvendig motstand. Eksponert base og alternativt materiale kan forbedre glid og effektivitet uten å påvirke det verdifulle grepet. Illustrasjonen viser hvor grepet på fellen kommer i fra.

ALPINIST+ UNIVERSAL 

Hva: For alle typer terreng og forhold. Universal nylonduk med god holdbarhet og bredt bruksområde. Også beste fellen på våt snø. 


Hvem: En skikkelig allrounder som passer de fleste med optimal balanse mellom grep, glid og vekt.

ALPINIST+ GRIP 

Hva: Maksimalt grep i bratte stigninger og isete traverser. Nylonduk med god trekkraft, holdbarhet og bredt bruksområde.

Hvem: Perfekt for de som liker å gå rett på i bratt terreng, godt grep for entusiaster og nybegynnere. Et godt valg for splitboard på hardpakket traverser i bratt terreng. 

ALPINIST+ GLIDE

Hva: Allsidig og rask, spesielt utviklet for kalde og tørre forhold med forbedret impregnering. 70% mohair som gir optimal glid og 30% nylon for økt holdbarhet.
 

Hvem: For de som oppholder seg i områder med lave temperaturer og ønsker en raskere felle med god glid.

ALPINIST+ SPEED

Hva: Den letteste og raskeste fellen som utmerker seg spesielt under kalde forhold på tørr snø. 100% mohair-duk med forbedret impregnering som øker hastighet og glid i fjellet.

Hvem: De som går lange turer og for de som vil gå fort og ønsker en lett og rask felle.

ALPINIST+ POW

Hva: Et spesialisert verktøy for deg som brøyter spor. Universal nylonduk er kombinert med en fiskeskjell-mønstret plastplate i front. Platen sørger for mindre friksjon og lavere vekt, for best mulig funksjon på de knedype dagene.

Hvem: Passer særlig godt sammen med brede rocker-ski, for deg som er så heldig å henge ut der det kommer påfyll hver dag.


Kjøp feller her!