Alle varer sendes med Bring Servicepakke til ditt nærmeste Postkontor. Du kan også velge å få varene levert hjem.

GRATIS frakt ved bestillinger over 1.000.-

Ski, sykler og sykkelhengere leveres over hele landet, men i noen tilfeller kan sykler ha opptil 14 dagers leveringstid, vi kontakter deg selvfølgelig med en gang.

Du kan også velge å hente varer i Showroom på Bekkestua i Bærum.

Retur-/bytterett

Om du ønsker å angre på kjøpet ditt har du alltid 14 kalenderdager fra siste vare er mottatt. Det er «Angrerettloven» som regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).

NB! Det er ikke returrett på varer som er på tilbud.

Hvis du returnerer varen, vil vi gjerne at du legger ved et notat som forteller hvorfor du vil levere tilbake varen slik at vi kan hjelpe deg å finne et riktig produkt. Bruk angreskjemaet som følger med i pakken til dette.

Produktet må være ubrukt for å kunne byttes eller om du ønsker pengene tilbake, men dette løser vi alltid på en måte som gjør deg som kunde fornøyd.

Her finner du angrerettskjema, dette ligger forøvrig også i forsendelsen.

Reklamasjon

Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Dette vil gjelde for eksempel tv, pc og mobiltelefon.

Opplever du feil eller mangler ved våre produkter må du ta kontakt med oss så snart som mulig slik at vi får rettet opp i dette.

Betaling

Stripe – Vanlig kortbetaling med enten kredittkort eller debetkort fra Visa, Mastercard etc

PayPal – raskt, trygt og enkelt.
Du kan betale med kredittkort, VISA, MASTERCARD uten å ha konto hos Paypal.
Med PayPal kan du betale, overføre penger og ta imot betalinger uten å måtte skrive inn betalingsopplysningene dine, og de deles heller ikke med nettstedet du handler hos.

iZettle – vanlig bankterminal med «kode + klar»
Denne løsningen brukes når varer leveres på døren til kunde, eller om kunde henter selv.

Klarna –  Klarna tilbyr to ulike betalingsalternativer: Faktura eller Klarna Konto. Ved fakturabetaling vil du, dersom du er kredittverdig, kunne få til sendt faktura etter at varene er sendt til deg. Klarna Konto lar deg handle produkter på delbetaling. Du bestemmer selv nedbetalingshastigheten, men det er et minimumsbeløp på 95,- pr. mnd. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven.  Firma? Når du betaler med Klarna kan du velge å sette regningen på et selskap ved å taste inn orgnummer i stedet for fødselsnummer!

SSL – våre sider er sikret med SSL fra Comodo.

comodo

sikker betaling

 

Har du spørsmål er det bare å kontakte oss.