Om oss

Hos iterreng.no kombinerer vi lidenskapen for friluftsliv med ekspertise i sportsutstyr. Grunnlagt i 2014 av barndomskameratene Stian Halvorsen og Kristian Marius Ek, har vi vokst fra et lite hjemmekontor til et dynamisk showroom ved Nadderud stadion. Vi spesialiserer oss på high-end utstyr for ski og sykling, inkludert elsykler, og er dedikerte til å tilby kvalitetsprodukter som speiler vår lidenskap for utendørs aktiviteter.

Med bakgrunn i aktiv sport og en dyp forståelse av våre kunders behov, streber vi etter å levere en unik shoppingopplevelse, preget av personlig oppfølging og ekspertise. Vårt showroom og verksted i Bekkestua, Bærum, vitner om vårt engasjement for å være mer enn bare en nettbutikk – vi er et samlingspunkt for friluftsentusiaster.

Gjennom årene har vi bygget en lojal kundebase som verdsetter vår kunnskap, vårt utvalg av høykvalitetsprodukter og vår personlige tilnærming til kundeservice. Fra vinterens skiturer til sommerens sykkelopplevelser, iterreng.no er din partner i alle eventyr.

Velkommen til iterreng.no – der lidenskap møter ekspertise!