Sikker betaling

Hos iterreng.no legger vi stor vekt på din bekvemmelighet og sikkerhet. Vi støtter Vipps, noe som gjør det mulig for deg å betale enkelt uten å måtte registrere deg på vår nettside. I tillegg kan du velge å betale med kort gjennom Vipps sin betalingsløsning, og sikre en smidig og sikker betalingsprosess.

Fraktinformasjon Alle våre produkter sendes via Bring Servicepakke, noe som sikrer levering til ditt nærmeste postkontor. For ekstra bekvemmelighet tilbyr vi også hjemmelevering. Fraktkostnader beregnes ved kassen. Nyt GRATIS frakt med Bring på bestillinger over 1.500 NOK. Selv om vi leverer ski, sykler og sykkeltilhengere over hele landet, vær oppmerksom på at sykler i noen tilfeller kan ha en leveringstid på opptil 7 dager. Vi kontakter deg selvsagt umiddelbart angående din bestilling. Alternativt kan du velge å hente dine varer fra vårt Showroom i Bekkestua, Bærum.

Retur- og Byttepolitikk Din tilfredshet er viktig for oss. Ønsker du å returnere eller bytte ditt kjøp, har du rett til en 14-kalenderdag returperiode fra mottakelsesdatoen for den siste varen. Dette er regulert av «Angrerettloven», som skisserer forpliktelser og rettigheter mellom forbrukere og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler). Ved retur av en vare, vennligst inkluder en notis som forklarer grunnen, for å hjelpe oss med å tilby et passende erstatningsprodukt. Bruk angrerettskjemaet som følger med i pakken for dette formålet. Produktet må være ubrukt for å være kvalifisert for bytte eller refusjon, men vær trygg, vi streber alltid etter å sikre kundetilfredshet. Angrerettskjemaet er også inkludert i forsendelsen. Vær oppmerksom på at det ikke er returrett på nedsatte varer eller klær som kategoriseres som «undertøy».

Refusjon av Uavhentede Pakker eller Returer I tilfeller der gratis frakt ble anvendt, vil refusjoner for uavhentede pakker eller returer bli behandlet som produktkostnad minus fraktkostnadene dekket av iterreng as.

Lagerstatus og Fakturering Vær oppmerksom på at det kan forekomme avvik i lagerstatus. Vi belaster aldri kontoen din før vi bekrefter tilgjengeligheten av bestilte varer.

Forbehold Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil relatert til pris og informasjon om varer, tjenester og lagerstatus på vår nettside. Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er forpliktet til å gi deg kvalitetshjelp og en vellykket handelsopplevelse!

Reklamasjon og Garanti Under Forbrukerkjøpsloven har du rett til å klage på mangler ved et produkt innen en spesifikk tidsramme. Vanligvis har du en toårs reklamasjonsrett, men for produkter som er ment å vare vesentlig lenger enn to år, som TV-er, PC-er og mobiltelefoner, kan du klage i opptil fem år. Skulle du oppleve problemer med våre produkter, vennligst kontakt oss snarest så vi kan løse dem effektivt.

Gratis Service ved Kjøp av Sykkel hos Oss Du får en gratis service innen ett år fra kjøpsdato. Denne servicen inkluderer en rask gjennomgang og nødvendige justeringer av sykkelen din. Vær oppmerksom på at