Sikker betaling

Stripe – Vanlig kortbetaling med enten kredittkort eller debetkort fra Visa, Mastercard etc

VIPPS – iterreng.no støtter Vipps og du kan benytte Vipps uten å registrere deg hos oss, veldig enkelt og greit.

Frakt

Alle varer sendes med Bring Servicepakke til ditt nærmeste Postkontor. Du kan også velge å få varene levert hjem. Prisene regnes ut i kassen. GRATIS frakt med Bring ved bestilling over 1.500.- Ski, sykler og sykkelhengere leveres over hele landet, men i noen tilfeller kan sykler ha opptil 14 dagers leveringstid, vi kontakter deg selvfølgelig med en gang. Du kan også velge å hente varer i Showroom på Bekkestua i Bærum.

Retur-/bytterett

Om du ønsker å angre på kjøpet ditt har du alltid 14 kalenderdager fra siste vare er mottatt. Det er «Angrerettloven» som regulerer plikter og rettigheter mellom forbruker og næringsdrivende (se Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler). Hvis du returnerer varen, vil vi gjerne at du legger ved et notat som forteller hvorfor du vil levere tilbake varen slik at vi kan hjelpe deg å finne et riktig produkt. Bruk angreskjemaet som følger med i pakken til dette. Produktet må være ubrukt for å kunne byttes eller om du ønsker pengene tilbake, men dette løser vi alltid på en måte som gjør deg som kunde fornøyd. Her finner du angrerettskjema, dette ligger forøvrig også i forsendelsen. NB! Det er ikke returrett på varer som er på tilbud.

NB! Lagerstatus kan ha avvik, vi trekker aldri penger fra din konto før vi bekrefter bestilling av varer.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder
pris og informasjon om varer, tjenester og lagerstatus på siden. Ta
kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Reklamasjon

Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Dette vil gjelde for eksempel tv, pc og mobiltelefon. Opplever du feil eller mangler ved våre produkter må du ta kontakt med oss så snart som mulig slik at vi får rettet opp i dette.

Gratis service ved kjøp av sykkel hos oss

Innen et år fra kjøpsdato har du en gratis service hos oss. Dette innebærer en kjapp gjennomgang av sykkel med tilhørende justeringer. Du må betale for slitedeler som bremseskiver, kabler, strømper o.l. Ønsker og utbederinger ut over dette koster ekstra.