SYKKELService

  • Vi tilbyr vi en førsteklasses sykkelservice for både elsykler og vanlige sykler. Vår erfaring og kapasitet gjør oss til et ideelt valg for alle dine sykkelservicebehov. Med en mekaniker som har nær 20 års erfaring, kan du være sikker på at sykkelen din er i trygge hender.

  • Vi skiller oss ut med vår effektivitet og rimelige priser. Med en gjennomsnittlig ventetid på kun 2 til 3 dager, sørger vi for at du raskt er tilbake på veien eller stien. Vår målsetting er å tilby service av høy kvalitet til priser som er gunstigere enn de fleste av våre konkurrenter.

  • Ved Iterreng.no tar vi kundekommunikasjon på alvor. Vi utfører aldri service på en sykkel uten først å ha en grundig samtale med kunden. Dette sikrer at vi er på samme side når det gjelder hva som skal gjøres og til hvilken pris. Vår transparente tilnærming betyr at det ikke er noen overraskelser når det gjelder kostnadene eller arbeidet som utføres.

  • Vi har også etablert en avtale med Spar som gir deg som kunde stor fleksibilitet når det gjelder levering og henting av sykkelen din. Dette betyr at du kan levere og hente sykkelen din i hele Spars åpningstid, noe som gjør prosessen smidig og praktisk for deg.

  • Når det gjelder prising, tilbyr vi en grundig gjennomgang av sykkelen din for å identifisere eventuelle problemer eller vedlikeholdsbehov for kun 149 kr per sykkel. Denne initielle vurderingen sikrer at vi kan gi deg en nøyaktig og ærlig prisvurdering av den service som trengs.

  • Kontakt oss for å avtale tid for levering av sykkelen din. Velg Iterreng.no for pålitelig, rask og kostnadseffektiv sykkelservice – vi ser frem til å bidra til at sykkelen din holder seg i topp stand!